fbpx

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ

 

За да подобрим представянето на уеб сайта си и Вашето потребителско преживяване, понякога използваме HTTP-бисквитки (HTTP cookies), или просто бисквитки. С използването на сайта Вие се съгласявате с това.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БИСКВИТКИТЕ

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате нашия уеб сайт. Те позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания, за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга, което ни помага да Ви предоставяме съдържание, което смятаме, че ще бъде полезно и интересно за Вас.

КАК И КАКВИ БИСКВИТКИ ИЗПОЛЗВАМЕ

Функционални бисквитки
Използваме бисквитки, които позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, възраст, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

Бисквитки за сигурност
Използваме бисквитки от гледна точка на сигурност, чиято цел е да предотвратяват измамническо използване на идентификационни данни за вход, както и за защита информацията от неупълномощени страни.

Анализиращи бисквитки
Използваме Анализиращи бисквитки, които ни помагат да подобрим работа и ефективността на интернет страницата си като чрез тях събираме информация относно броя на уникалните посещения, статистически данни за употребата на интернет страницата, най-разглеждани, скоро разглеждани страници.

Бисквитки на трети страни
Използваме бисквитки на трети страни, които позволяват харесване или споделяне на съдържание в Социалните мрежи, бисквитки от Google Analytics, които помагат за проследяване трафика на уеб сайта и други бисквитки свързани с външни системи и сайтове интегрирани към уеб сайта.

Рекламни бисквитки
Използваме бисквитки, които на база Вашето поведение в нашия уеб сайт може да Ви показват реклами, които предполагаме, че отговарят на Вашите предпочитания и интереси.

ЛИЧНИ ДАННИ ОТ БИСКВИТКИТЕ

Личните данни събрани от бисвкитките се използват единствено и само за осъществяването на конкретни функции в сайта, свързани със самия потребител.
Как да управлявате бисквитките
Повечето стандартни браузъри дават възможност да променяте настройките за „бисквитки“. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. Повече информация относно това как да управлявате бисквитки (включително да как да ги изтриете) според вида на браузъра, който ползвате, може да намерите на следните линкове:

Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10
Firefox – https://support.mozilla.org/t5/How-To/Cookies/ta-p/16348
Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&ref_topic=14666
Safari – https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US
iOS – https://support.apple.com/en-us/HT201265

Лесно можете да приемете или откажете бисквитките на нашия сайт, като щракнете върху една от следните връзки: Приемам бисквитките / Отказвам бисквитките.

Моля да имате предвид, че ограничаването и спирането на бисквитките, може да доведе до спиране на функционалности, некоректна работа и ограничаване на потребителското Ви преживяване с нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Повече информация за това как „бисквитките“ се използват в интернет пространството може да намерите тук: www.aboutcookies.org.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. View more
Cookies settings
Съгласен съм
Отказ
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля, имайте предвид, че за да ползвате услугите, предоставени от сайта www.omeyaorganic.com, Вие предоставяте Ваши лични данни според вида на ползваната услуга. ИНФОРМАЦИЯ И КОНТАКТ E-mail: info@omeyaorganic.com Телефонен номер: +359 885747658 Личните Ви данни ще бъдат обработени, както следва: ЦЕЛИ, ОСНОВАНИЯ И СРОКОВЕ: Регистрация и поддръжка на клиентски профил в онлайн сайта omeyaorganic.com; обработване, администриране, изпълняване и осчетоводяване на направената от Вас поръчка на стока. За тази цел данните ще бъдат обработвани за срок до: 11 години за данните, подлежащи на данъчни проверки и необходими за счетоводни цели, а за всички останали данни – до: 6 години след последната Ви поръчка или след приключване на процедурите, свързани с евентуални спорове по правни претенции директен маркетинг чрез изпращане на информация за продукти, промоционални условия, кампании, бюлетини и други реклами, свързани с дейността на „ПИБУ“ ООД. Това обработване се основава на законния интерес на „ПИБУ“ ООД да рекламира своите стоки и/или услуги. Разбира се, ще обработваме личните Ви данни за тази цел, само докато Вие не възразите срещу това. ТРЕТИ ЛИЦА, КОИТО ИМАТ ДОСТЪП ДО ДАННИТЕ: Ако Вашата заявка подлежи на доставка от куриер, Вашите данни ще бъдат обработвани и от наш партньор, дружество, предоставящо куриерски услуги. Ние можем също да възложим на външни експерти, като счетоводители и маркетингови агенции, една или всички от гореизброените дейности по обработване на Вашите лични данни, като осигурим тяхната защита и законосъобразно обработване. ВАШИТЕ ПРАВА Имате право да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг по всяко време, като изпратите възражението си по един от следните начини:
    • по имейл до : info@omeyaorganic.com;
    • с писмо, адресирано до: „ПИБУ“ ООД, с адрес: гр. Разград 7200, ул. Цар Асен 10 ет.2 офис 21 , Република България;
    • по какъвто и да е друг начин, посочен от „ПИБУ“ ООД в съответното директно маркетингово съобщение – например чрез линк за отказване, изпратен в имейл.
Ако подадете такова възражение срещу директния маркетинг, повече няма да обработваме личните Ви данни за тази цел. Можете да упражните правото си на достъп, коригиране или изтриване на личните Ви данни и правото си да ограничите обработването, като изпратите съответно заявление, използвайки горепосочените контакти. Имате право и да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни за незаконосъобразно обработване на Вашите лични данни.  

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ 

За да подобрим представянето на уеб сайта си и Вашето потребителско преживяване, понякога използваме HTTP-бисквитки (HTTP cookies), или просто бисквитки. С използването на сайта Вие се съгласявате с това.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БИСКВИТКИТЕ

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате нашия уеб сайт. Те позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания, за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга, което ни помага да Ви предоставяме съдържание, което смятаме, че ще бъде полезно и интересно за Вас.

КАК И КАКВИ БИСКВИТКИ ИЗПОЛЗВАМЕ

Функционални бисквитки Използваме бисквитки, които позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, възраст, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга. Бисквитки за сигурност Използваме бисквитки от гледна точка на сигурност, чиято цел е да предотвратяват измамническо използване на идентификационни данни за вход, както и за защита информацията от неупълномощени страни. Анализиращи бисквитки Използваме Анализиращи бисквитки, които ни помагат да подобрим работа и ефективността на интернет страницата си като чрез тях събираме информация относно броя на уникалните посещения, статистически данни за употребата на интернет страницата, най-разглеждани, скоро разглеждани страници. Бисквитки на трети страни Използваме бисквитки на трети страни, които позволяват харесване или споделяне на съдържание в Социалните мрежи, бисквитки от Google Analytics, които помагат за проследяване трафика на уеб сайта и други бисквитки свързани с външни системи и сайтове интегрирани към уеб сайта. Рекламни бисквитки Използваме бисквитки, които на база Вашето поведение в нашия уеб сайт може да Ви показват реклами, които предполагаме, че отговарят на Вашите предпочитания и интереси.

ЛИЧНИ ДАННИ ОТ БИСКВИТКИТЕ

Личните данни събрани от бисквитките се използват единствено и само за осъществяването на конкретни функции в сайта, свързани със самия потребител. Как да управлявате бисквитките Повечето стандартни браузъри дават възможност да променяте настройките за „бисквитки“. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. Повече информация относно това как да управлявате бисквитки (включително да как да ги изтриете) според вида на браузъра, който ползвате, може да намерите на следните линкове: Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10 Firefox – https://support.mozilla.org/t5/How-To/Cookies/ta-p/16348 Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&ref_topic=14666 Safari – https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US iOS – https://support.apple.com/en-us/HT201265 Лесно можете да приемете или откажете бисквитките на нашия сайт, като щракнете върху една от следните връзки: Приемам бисквитките / Отказвам бисквитките. Моля да имате предвид, че ограничаването и спирането на бисквитките, може да доведе до спиране на функционалности, некоректна работа и ограничаване на потребителското Ви преживяване с нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Повече информация за това как „бисквитките“ се използват в интернет пространството може да намерите тук: www.aboutcookies.org.
Save settings
Cookies settings
0